U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Consultned netwerk
Consultned netwerk Uitkeringsgerechtigden

 

 

 

 Check de afbeelding voor de video presentatie.

 

Inleiding

Voor mensen met een uitkering biedt Consultned mogelijkheden. U hebt een uitkering krachtens een bepaalde Wet toegekend. U bent bijvoorbeeld werkloos of heeft op grond van uw medische beperkingen een uitkering gebaseerd op arbeidsongeschiktheid. Dit kan betekenen dat u nog voor een bepaalde restcapaciteit arbeidsgeschikt wordt beschouwd. Ander gezegd indien uw uitkeringsinstantie beoordeeld heeft dat u nog zou kunnen werken in- of uw eigen werk (rekening houdende met uw beperkingen) heeft dat populair gezegd bepaalde voordelen. 

 

Werkloos

Als u werkloos bent probeert u uiteraard conform de Werkloosheidswet weer aan het werk te komen. Afhankelijk van uw werkervaring en opleiding vindt u weer een baan. En dat is mooi. Voor mensen vanaf 50 jaar ligt dat vaak wat gecompliceerder, omdat de arbeidsmarkt en recruiters veelal een selectie maken gebaseerd op jongeren. Feitelijk is dat niet toegestaan, doch uit de praktijk blijkt dat vaak zo gehandeld wordt. Afwijzingen worden dan bijvoorbeeld omschreven met de zin: "U past niet in het team". Zelfstandig te werk gaan kan een oplossing zijn, doch dient dit uiteraard altijd met toestemming van de betreffende uitkeringsinstantie te geschieden. Voor informatie hierover dient u de uitkeringsinstantie te raadplegen of de Kamer van Koophandel voor informatie over een eigen onderneming.

 

Arbeidsbeperking

Mensen bij wie een beperkingenpatroon bekend is, zijn op de hoogte welke arbeidsmogelijkheden er nog zijn. Zij kunnen zich inschrijven bij Consultned. Deze mensen (doelgroep) hanteren onderstaande tabel. Het kan echter nuttig zijn om eerst een intake gesprek aan te vragen, om kennis te maken met elkaar en wij u dan van informatie kunnen voorzien. Het intake gesprek vindt gewoon bij u thuis plaats. Onze adviseur bespreekt met u de mogelijkheden. Aanvullend kan het nuttig zijn om deel te nemen aan onze trainingen. Dat is afhankelijk van uw behoefte. Mensen die al geruime tijd uit het arbeidsproces zijn hebben hier baat bij. De PODA training is hier onder meer geschikt voor. Informatie over onze dienstverlening treft u aan onder onze tabbladen op deze website.  

 

Wat is mogelijk?

Consultned is in onderhandeling met werkgevers om te bezien waar de behoefte ligt, ofwel of er vacatures zijn. Daarom is het van belang dat werkgevers zich aanmelden bij Consultned om de vacature in onze database op te laten slaan. U als uitkeringsgerechtigde meldt zich eveneens aan bij ons. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, dat betekent dat uw gegevens niet aan derden of andere commerciële bedrijven wordt verstrekt. Dat is alleen mogelijk als u daarvoor schriftelijk toestemming geeft.

 

Uw aanmelding

Zodra uw aanmelding digitaal door ons is ontvangen krijgt u toegang tot ons cliëntenportaal. U ontvangt digitaal de inloggegevens. Op het cliëntenportaal treft u vacatures aan die door werkgevers geplaatst zijn. Vervolgens maakt u kenbaar dat u geïnteresseerd bent in de vacature. Wij nemen vervolgens contact op met de betreffende werkgever als er een match is. Daarmee bedoelen we dat u voldoet aan de competentie eisen welke door de werkgever zijn gesteld. De werkgever neemt vervolgens contact met ons op. Het kan ook zo zijn dat wij eerst contact met u opnemen en aan u gegevens opvragen. Daarna informeren wij u over de vervolg procedure.

 

Wat zijn de kosten?

Uw aanmelding is gratis. Als er sprake is van een match en aan u wordt een contract aangeboden door de werkgever hanteren wij onderstaande tabel. De tarievenlijst wordt gehanteerd indien u de baan aanvaardt hebt. Voor mensen met een hoger netto inkomen geldt dezelfde rekenmodule. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. 

> € 2750,00 neem contact met ons op.> € 2750,00 neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Re-integratie

Betekent letterlijk: "Weer laten functioneren". Meestal wordt daarmee de arbeidsmarkt bedoelt. Een re-integratietraject kan voor u van belang zijn om samen met onze re-integratiecoach uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt te onderzoeken en u te begeleiden naar werk. Alvorens onze re-integratiecoach kan worden ingezet zal eerst een intake gesprek plaatsvinden. U bent tijdens dit intake gesprek uiteraard tot niets verplicht. 

 

Beschouwing

Consultned kan u van dienst zijn als u dat wilt. Op deze pagina heeft u kunnen lezen wat de toegevoegde waarde is om u als uitkeringsgerechtigde aan te melden. Het aanmelden bij Consultned betekent niet dat u de Wettelijke verplichtingen niet na hoeft te komen. Informeer en meldt altijd bij uw uitkeringsinstantie of gemeente voor toestemming. Wij willen voorkomen dat u problemen zou kunnen ondervinden. Aanmelden is gratis. Afmelden eveneens. Uw gegevens worden dan z.s.m. uit onze database verwijderd. Per e-mail ontvangt u de bevestiging. Consultned heeft een breed netwerk welke ingezet wordt om onze cliënten van dienst te zijn. Heeft u vragen hanteer s.v.p. ons contactformulier. Succes met uw besluit.

Team re-integratiecoaches 

Ons team tot uw dienst.Ons team tot uw dienst.

                                 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?