U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


    

Contact  

Op deze pagina treft u ons contactformulier aan.

 

 

 

 

Wilt u informatie hanteer s.v.p. onderstaand contactformulier, of neem zo nodig telefonisch contact met ons op en stel uw specifieke vraag wat we voor u kunnen betekenen in het kader van onze dienstverlening. Onze ervaren adviseurs kunnen u informeren.

Onze afdeling klantenbeheer is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 16:00 uur. 

Vanwege trainingsdoeleinden kunnen uw telefoongesprekken, met onze afdeling Klantenbeheer worden opgenomen en beluisterd. Wij hanteren het privacy protocol, wat betekent dat uw gegevens niet beschikbaar zijn voor derden.

Indien de lijnen bezet zijn wordt u automatisch doorgeschakeld naar de telefoonbeantwoorder, u hebt dan de mogelijkheid om u naam en telefoonnummer in te spreken, zodat we u terug kunnen bellen. Vergeet u s.v.p. niet te vermelden, om welke dienstverlening het gaat.

Uiteraard kunt u ook ons contactformulier hanteren. Wij zullen dan binnen 48 uur telefonisch contact met u opnemen.

Wilt u zich direct aanmelden voor een training, coaching of mediation (bemiddeling)? Via de aanmelding button op deze pagina bereikt u het betreffende digitale formulier. Onze adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Team Consultned

 

"Als kwaliteit uw keuze is."

 


  

 

 

Consultned Regio Administratie

Dek 13

1319 AA ALMERE

 

Consultned

Afdeling Klantenbeheer

Postbus 1130

1200 BC HILVERSUM

    

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Telefoonnummer: 036-5246296

E-mailadres: info@consultned.com

Brochure downloaden.Brochure downloaden. 

AVG wetgeving en uw privacy

Uw gegevens zijn veilig en uitsluitend voor onze administratie.Uw gegevens zijn veilig en uitsluitend voor onze administratie. 

U hebt er misschien al over gehoord: vanaf 25 mei 2018 veranderen de regels, die over het gebruik van uw persoonsgegevens gaan. Deze regels hebben te maken met uw privacy. Voor meer informatie raadpleeg onze Privacy pagina.

In het kort: waar gaat het om?

Meer controle over uw gegevens die we verzamelen. Zo krijgt u meer of uitgebreidere rechten. U kunt onder andere een verzoek indienen om uw persoonlijke gegevens bij ons op te vragen. Zelf geven we uw gegevens niet door aan andere 'partijen' voor welk doelstelling dan ook.

Dus ook niet voor marketingdoeleinden.

  • We bewaren uw gegevens op onze interne schijf, die niet toegankelijk is voor anderen. Zo blijven uw gegevens veilig.
  • We gebruiken uw gegevens uitsluitend voor onze cliëntenadministratie.  
  • Vragen over uw gegevens, laat het ons gerust even weten via ons contactformulier. We zijn altijd bereid om u van dienst te zijn.
  • De bepalingen zijn voor al onze diensten van toepassing welke beschreven zijn op www.consultned.com en onze media website www.consultned.nl

Team Consultned

We nemen het privacy protocol en AVG wetgeving serieus.

Intake gesprek button.                                            

Aanvraag intake gesprekAanvraag intake gesprek

Het intake gesprek is bedoelt om kennis te maken met elkaar en u van informatie te voorzien. Check de button om naar de intake pagina te gaan, voor het intake formulier.

 

 

 

check de aanmelding buttoncheck de aanmelding buttonAanmelding button   

Check s.v.p. de aanmeldingsbutton om u aan te melden voor onze dienstverlening. Uw gegevens zijn uitsluitend voor onze administratie en worden niet aan derden of andere belangenorganisaties verstrekt zonder uw toestemming.

Via de aanmeldknop bereikt u het aanmeldingsformulier.

CONTACT FORMULIER

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

                     Zakenpartners

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?