U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom cliënt!Welkom cliënt!Aanmelding

 

Welkom cliënt!

 

 

 

Fijn dat u gekozen hebt voor onze dienstverlening. Door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Tevens draagt u zorg voor tijdige betaling van onze factuur betreffende de dienstverlening naar uw keuze.

Wij attenderen u nog even op het intake gesprek, dat voorafgaande zal plaatsvinden met een van onze adviseurs. De kosten zijn € 55,00. Voor de PODA training wordt slechts € 35,00 in rekening gebracht. Dat laatste bedrag is ook van toepassing voor uitkeringsgerechtigden. Uw betaling wordt in mindering gebracht op de (laatste) factuur van de betreffende dienstverlening (mediation, coaching of training).

Uw aanmelding is bindend. Daarom is het van essentieel belang om uw gegevens naar waarheid in te vullen. Onze afdeling Klantenbeheer zal u vervolgens nader informeren.

Al uw gegevens ressorteren onder ons privacy protocol, wat inhoudt dat wij geen gegevens verstrekken aan derden of belangenorganisaties. 

Na uw aanmelding wordt aan u een gebruikersnaam en wachtwoord gezonden, daarmee kunt u inloggen op ons Cliënten portaal. Herkenbaar aan het portaal logo.

 

Cliënten portaalCliënten portaal

 

Wij wensen u veel succes toe!

Team Consultned.

Aanmelding dienstverlening

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

* Terug naar de contact pagina.Terug naar de contact pagina.Dienstverlening betreft: vermeldt bijvoorbeeld training, coaching of mediation in dit veld.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?