U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom cliënt op ons portaal.Welkom cliënt op ons portaal.Portaal

Onze cliënten, die gebruik maken van onze dienstverlening bieden wij iets extra's. Dat is op diverse situaties van toepassing. Zo wordt er bijvoorbeeld een kortingspercentage van 10% gehanteerd op het factuurbedrag. Bijvoorbeeld als er gebruik wordt gemaakt van een coaching- en trainingstraject. U bespaart dan als ondernemer extra administratiekosten. De acties zijn in samenwerking met Consultned.nl (onze media dienstverlening). Concreet betekent dit, dat als u ook media activiteiten inhuurt de korting eveneens van toepassing is.

Bent u aangemeld als participant dan kunt u ook gebruik maken van ons portaal. Er zijn uiteraard meer voorbeelden denkbaar, doch beperken we ons tot vorengenoemde zaken.

Concluderend

Het heeft zin om u aan te sluiten bij ons netwerk en u in te schrijven als participant of gewoon gebruik te maken van onze trainingen, coaching trajecten, of mediation. Dat laatste is zeker interessant als u gebruik maakt van de Quick- of Organisatie scan.                                          Natuurlijk kunt u ook onze expertise inhuren als het gaat over preventief ziekteverzuim.

Maatwerk trainingen gerelateerd aan uw bedrijf zijn eveneens bespreekbaar.

Cliënten die u voor gingen hanteren de Portaal button, om onze voordelen in praktijk te benutten.

De button onderaan deze pagina, routeert u naar de betreffende pagina.

 

Ons cliëntenportaal voor u.Ons cliëntenportaal voor u.

  

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?