U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie we zijn...

Wij zijn een enthousiast gemotiveerd team. Samen vormen we een enerverend dienstverlenend bedrijf in menselijke groei. De cliënt staat centraal in onze dienstverlening. Het behalen van de doelstelling is onze uitdaging. Dat doen we met onze professionals; arbeidsdeskundigen, HRM adviseurs, coaches, trainers en organisatieadviseurs. We leveren generieke en specifieke trainingen. Op de diverse tabbladen geven we u de benodigde informatie. Wilt u meer weten? Laat het ons even weten via het contact formulier.

Opmerking

Wij hebben geen binding met websites die onder onze naam actief zijn. Wij hanteren twee websites: Consultned.com en Consultned.nl. Deze websites worden uitsluitend door ons bedrijf als communicatiemiddel gehanteerd en zijn verdisconteerd in onze dienstverlening. Goed om rekening mee te houden. Daarnaast zijn wij actief op Facebook, Twitter en YouTube.


 

 

dienstverlenenddienstverlenendDienstverlenend
 
Dienstverlenend dat zijn wij en houden we zo voor u. Onze doelstelling, cliënten en relaties te ondersteunen
en te ontwikkelen, op het gebied van persoonlijke ambitie, reorganisatie, loopbaantrajecten, re-integratie en dergelijke. We zijn er voor ondernemers, overheidsinstellingen en individuen. 

 

teamteamTeam

Ons team streeft ernaar om cliënten te ondersteunen bij het vaststellen van hun visie, opdat hun dromen en doelen werkelijkheid worden met een mooi resultaat.

 

stimulerendstimulerendStimulerend
 
Wij kunnen helpen bij organisatorische veranderingen, empowerment, het verlevendigen en verlichten
van individuen binnen organisaties en bij het stimuleren, dat u als werknemer naar hetzelfde doel
als de organisatie/ onderneming kunt richten.

 

professioneelprofessioneelProfessioneel
 
Wij adviseren, coachen, bemiddelen en trainen mensen om professioneel te worden in een bewegende maatschappij. Door personen te motiveren en gevolg te geven aan hun behoeftes zullen groeidomeinen ontwikkelen. Voldoet iemand aan de gestelde performance is hij of zij geschikt (te maken) voor de betreffende functie? Onze dienstverlening geeft duidelijkheid. De vertaalslag zal zijn: Service en kwaliteit omhoog, kosten omlaag en de vertaalslag; klant tevredenheid. Feitelijk handelen we conform ons R.O.R.C. model.

  

toegewijdtoegewijdToegewijd
 
Het belangrijkste ingrediënt van ons succes zijn gemotiveerde medewerkers. Wij zijn toegewijd aan nieuwe cliënten
en het behouden van cliënten. Een verscheidenheid van initiatieven en programma's bieden onze medewerkers de
mogelijkheid te groeien in onze dienstverlening, waardoor zij maatwerk kunnen leveren en wensen van cliënten in resultaten
omzetten. In ons netwerk werken professionals.

 

enerverendenerverendEnerverend
 
Door onze assessmentsmodules worden unieke talenten zichtbaar en brengen waardevolle aspecten van personen aan het licht, wat resulteert in resultaat. Ons enerverende team staat voor u klaar, om uw opdracht te verwezenlijken! 

 

direct contactdirect contactDirect contact opnemen?                                                  

Wat onze cliënten zeggen...

 


 

Nog meer over...

 
Onze dienstverlening

 • mediation
 • coaching
 • training

 

Maatwerk

 • individuen
 • ondernemers
 • overheid


Onze doelgroepen 

 • ondernemers
 • overheid
 • particulieren


Hier staan we voor

 • kwaliteit/ kwantiteit
 • klanttevredenheid
 • kostenbesparing


Twee actieve websites

Consultned.nl onze media dienstverlening.
Consultned.com (Deze website)Reguliere- en specifieke dienstverlening

 

Wij bieden reguliere- en specifieke trainingen en coaching trajecten aan. Dat laatste staat voor maatwerk. Is specifieke dienstverlening aan de orde neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Door Consultned worden methodes en theorieën gehanteerd, met de doelstelling competenties van mensen zichtbaar te maken en te verbeteren. 

Onze reguliere trainingen en coachingtrajecten kunnen zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Informatie over onze dienstverlening treft u aan onder de diverse tabbladen. 

 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?