Als u er zelf niet meer uitkomt, gaan wij de dialoog voor u aan.

Mediation / bemiddeling       

Samen de dialoog aangaan...

Ondernemer?

Interne conflicten binnen de onderneming of team kunnen de productiviteit sterk verminderen, of de relatie met uw klanten of zelfs het bedrijfsresultaat aantasten. Met behulp van onze gepatenteerde technieken voor mediation, bevorderen wij teambuilding, door het kweken van meer ontspannen, zelfverzekerde en effectieve medewerkers. Daardoor ontstaat een beter georganiseerde, responsieve en ethische managementstijl. Evenals betere relaties tussen managers, werknemers en klanten. 

Particulier?

Mediation is voor alle doelgroepen van belang. Zo ook voor particulieren. Bijvoorbeeld als er een meningsverschil is ontstaan op het werk. Neem gerust even contact met ons op, voordat de situatie verder uit de hand loopt. Samen de dialoog aangaan biedt nieuwe kansen.

Hebt u een specifiek probleem, benader ons en we bespreken de situatie. Hanteer ons contactformulier en wij nemen binnen 48 uur op werkdagen persoonlijk contact met u op. Voor dringende situaties kunt u ons ook bellen. Als u niet direct telefonisch contact met onze adviseur kunt krijgen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk ook onze mediation video.