Over ons

Wij zijn een enthousiast gemotiveerd team. Samen vormen we een enerverende dienstverlenend bedrijf. De cliënt staat centraal in onze werkzaamheden.              Het behalen van de doelstelling is onze uitdaging. Dat doen we met onze professionals; arbeidsdeskundigen, HRM adviseurs, coaches, trainers en organisatieadviseurs. We leveren generieke en specifieke trainingen. Op de diverse tabbladen geven we u de benodigde informatie. Heeft u nog vragen over wat

wij u zoal kunnen bieden laat het ons even weten via het contact formulier.

Opmerking

Wij hanteren twee websites: Consultned.com en Consultned.nl. Deze websites worden uitsluitend door ons bedrijf als communicatiemiddel gehanteerd en zijn verdisconteerd in onze dienstverlening. Goed om rekening mee te houden. Daarnaast zijn wij onder meer beperkt actief op Social Media; Facebook, Twitter en YouTube.

Dienstverlenend
 

dienstverlenend

Dienstverlenend dat zijn wij voor onze klanten. Onze doelstelling, cliënten en relaties te ondersteunen, te behouden en te ontwikkelen, op het gebied van persoonlijke ambitie, reorganisatie, loopbaantrajecten, re-integratie en dergelijke. We zijn er voor ondernemers, overheidsinstellingen en individuen. 

Team

team

Ons team streeft ernaar om cliënten te ondersteunen bij het vaststellen van hun visie, opdat hun dromen en doelen werkelijkheid worden met een mooi resultaat.

Stimulerend
 

stimulerend

Wij kunnen helpen bij organisatorische veranderingen, empowerment, het verlevendigen en verlichten van individuen binnen organisaties en bij het stimuleren, dat uw werknemers naar het zelfde doel als de organisatie c.q. onderneming zich richten.

Professioneel
 

professioneel

Wij adviseren, coachen, bemiddelen en trainen mensen om professioneel te worden in een bewegende maatschappij. Door personen te motiveren en gevolg te geven aan hun behoeftes zullen groeidomeinen ontwikkelen. Voldoet iemand aan de gestelde performance is hij of zij geschikt (te maken) voor de betreffende functie? Onze dienstverlening geeft duidelijkheid. De vertaalslag zal zijn: Service en kwaliteit omhoog, kosten omlaag en de vertaalslag; klant tevredenheid. Feitelijk handelen we conform ons R.O.R.C. model.

Toegewijd
 

toegewijd

Het belangrijkste ingrediënt van ons succes zijn gemotiveerde medewerkers. Wij zijn toegewijd aan nieuwe cliënten en het behouden van cliënten. Een verscheidenheid van initiatieven en programma's bieden onze medewerkers de mogelijkheid te groeien in onze dienstverlening, waardoor zij maatwerk kunnen leveren en wensen van cliënten in resultaten omzetten. In ons netwerk werken professionals.

Enerverend
 

enerverend

Door onze assessmentsmodules worden unieke talenten zichtbaar en brengen waardevolle aspecten van personen aan het licht, wat resulteert in resultaat.         Ons enerverende team staat voor u klaar, om uw opdracht (doelstelling) te verwezenlijken! 

Direct contact opnemen?                                                  

direct contact

Bevindingen van onze cliënten...

Nog meer over ons...

Kerntaken

gallery/attachments-Image-kantoor-quickscan_1
 • mediation (bemiddeling)
 • coaching
 • training

Maatwerk

gallery/attachments-Image-maandag_2
 • particulieren
 • ondernemers
 • overheid

Doelgroepen 

gallery/attachments-Image-loopbaan
 • ondernemers
 • overheid
 • particulieren

Hier staan we voor

gallery/attachments-Image-marketing
 • kwaliteit/ kwantiteit
 • klanttevredenheid
 • kostenbesparing

Twee actieve websites

consultned.nl Onze media dienstverlening, waaronder video-, film- en foto producties.

gallery/kantoor mensen

Consultned.com De dienstverlening beschreven op deze website.

Reguliere- en specifieke dienstverlening

Wij bieden reguliere- en specifieke training- en coachtrajecten aan. Dat laatste staat voor maatwerk. Is specifieke dienstverlening aan de orde neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Door ons worden methodes en theorieën gehanteerd, met de doelstelling competenties van mensen zichtbaar te maken en zo nodig daarin te faciliteren. 

Onze reguliere trainingen en coachtrajecten kunnen zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Groepen bestaan over het algemeen uit 10 tot 12 personen. Gedeeltelijke nformatie over onze dienstverlening treft u aan onder de diverse tabbladen. 

Coronavirus

Beste cliënten,

Het coronavirus heeft zoals bekend grote invloed op ons dagelijks leven. Dat geldt ook voor onze dienstverlening. De gezondheid van onze cliënten en medewerkers staan  centraal.  Op grond daarvan hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen, conform RVIM, om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Onze maatregelen.

 • Voor informatie en ondersteuning proberen wij zoveel mogelijk telefonisch overleg te voeren met onze cliënten en opdrachtgevers.
 • Overleggen worden waar mogelijk omgezet naar een conferencecall/Skype.
 • Trainingen van groepen indien er geen sprake is van ziek zijn c.q. griep, verkoudheid of koorts vinden gewoon plaats.
 • Indien mogelijk worden trainingen eventueel op afstand voort gezet.
 • Overeenkomsten/ contracten worden digitaal op afstand ondertekend en aangeboden.
 • Intakegesprekken zoveel mogelijk telefonisch.
 • Nazorg gesprekken zoveel mogelijk telefonisch.

Met deze maatregelen trachten we de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk functioneren van onze dienstverlening.

Door deze manier proberen wij bij te kunnen dragen aan het inperken van het Coronavirus en danken u voor uw begrip.

Team Consultned