Onze training rouwverwerking helpt je met de verwerking.

Rouwverwerking na ontslag

Rouwverwerking na ontslag betekent meer, dan alleen maar thuis zijn...

gallery/attachments-Image-logo-2019

Achtergrond

Werk is voor de meeste mensen van grote betekenis. Reorganisaties, veranderingsmanagement en ontslag raken werknemers in hun ziel zou je kunnen zeggen. Het is vaak de leidinggevende die zich focust op de cijfers en resultaten zonder de medewerkers in ogenschouw te nemen. Een People manager heeft oog voor gevoelens en emoties van de medewerkers.

In veel situaties worden medewerkers tijdens een meeting in de kantine of vergaderzaal geconfronteerd met ontslag, nadat de werkgever zijn of haar naam heeft genoemd. Ook de achterblijvers zijn dan vaak aanwezig. Er zijn talloze voorbeelden te noemen waar mensen mee te maken hebben gekregen. Een feit blijft de 'wereld' stort in voor de medewerkers die niet meer nodig zijn in het bedrijf. 

Veelal zien medewerkers het aankomen en werpen zich in het onvermogen. Angst, negativiteit, uw positie het speelt allemaal een rol op de afdeling, om nog maar niet te spreken over de sfeer. En dan is het moment daar; u zit thuis. 

gallery/attachments-Image-t-training_7

De training rouwverwerking

Ons team is vaak geconfronteerd met mensen die door omstandigheden geen werk meer hebben. Een rouwperiode is logisch na ontslag. Daarom hebben we de training rouwverwerking in onze dienstverlening opgenomen. Leren omgaan met ontslag. Samen met andere kandidaten creëren we een veilige omgeving en bepalen we de handvatten, die noodzakelijk zijn om weer deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces. 

 rouwverwerking

Rouwverwerking doen we samen na ontslag.
gallery/attachments-Image-consultned-11-7-2019

Klantenbeheer  

Tel. 036-246296                  

info@consultned.com                   

Volg ons op Twitter.
Bekijk ons op YouTube.
Volg ons op Facebook.

Consultned 

Postbus 1130

1200 BC  HILVERSUM

 © 11071998 | Consultned. All Rights Reserved. KvK 32069909 | © Consultned.com | © Consultned.nl (media)