U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over ons

 

Wij zijn een enthousiast gemotiveerd team. Samen vormen we een enerverende dienstverlenend bedrijf. De cliënt staat centraal in onze werkzaamheden.              Het behalen van de doelstelling is onze uitdaging. Dat doen we met onze professionals; arbeidsdeskundigen, HRM adviseurs, coaches, trainers en organisatieadviseurs. We leveren generieke en specifieke trainingen. Op de diverse tabbladen geven we u de benodigde informatie. Heeft u nog vragen over          wat wij u zoal kunnen bieden laat het ons even weten via het contact formulier.

Opmerking

Wij hebben geen binding met websites die onder onze naam actief zijn. Wij hanteren twee websites: Consultned.com en Consultned.nl. Deze websites worden uitsluitend door ons bedrijf als communicatiemiddel gehanteerd en zijn verdisconteerd in onze dienstverlening. Goed om rekening mee te houden.                Daarnaast zijn wij onder meer beperkt actief op Social Media; Facebook, Twitter en YouTube.

 


 

 

dienstverlenenddienstverlenendDienstverlenend
 

 

Dienstverlenend dat zijn wij en houden we zo voor u. Onze doelstelling, cliënten en relaties te ondersteunen, te behouden en te ontwikkelen, op het gebied van persoonlijke ambitie, reorganisatie, loopbaantrajecten, re-integratie en dergelijke. We zijn er voor ondernemers, overheidsinstellingen en individuen. 

 

teamteamTeam

 

Ons team streeft ernaar om cliënten te ondersteunen bij het vaststellen van hun visie, opdat hun dromen en doelen werkelijkheid worden met een mooi resultaat.

 

stimulerendstimulerendStimulerend
 

 

Wij kunnen helpen bij organisatorische veranderingen, empowerment, het verlevendigen en verlichten van individuen binnen organisaties en bij het stimuleren, dat uw werknemers naar hetzelfde doel als de organisatie/ onderneming zich richten.

 

professioneelprofessioneelProfessioneel
 

 

Wij adviseren, coachen, bemiddelen en trainen mensen om professioneel te worden in een bewegende maatschappij. Door personen te motiveren en gevolg te geven aan hun behoeftes zullen groeidomeinen ontwikkelen. Voldoet iemand aan de gestelde performance is hij of zij geschikt (te maken) voor de betreffende functie? Onze dienstverlening geeft duidelijkheid. De vertaalslag zal zijn: Service en kwaliteit omhoog, kosten omlaag en de vertaalslag; klant tevredenheid. Feitelijk handelen we conform ons R.O.R.C. model.

  

toegewijdtoegewijdToegewijd
 

 

Het belangrijkste ingrediënt van ons succes zijn gemotiveerde medewerkers. Wij zijn toegewijd aan nieuwe cliënten en het behouden van cliënten. Een verscheidenheid van initiatieven en programma's bieden onze medewerkers de mogelijkheid te groeien in onze dienstverlening, waardoor zij maatwerk kunnen leveren en wensen van cliënten in resultaten omzetten. In ons netwerk werken professionals.

 

enerverendenerverendEnerverend
 

 

Door onze assessmentsmodules worden unieke talenten zichtbaar en brengen waardevolle aspecten van personen aan het licht, wat resulteert in resultaat.         Ons enerverende team staat voor u klaar, om uw opdracht (doelstelling) te verwezenlijken! 

 

direct contactdirect contactDirect contact opnemen?                                                  

Bevindingen van onze cliënten...

 


 

Nog meer over ons...

 

Kerntaken
 • mediation (bemiddeling)
 • coaching
 • training

 

 

 

 

Maatwerk

 • particulieren
 • ondernemers
 • overheid

 

 

 

 


Doelgroepen 

 • ondernemers
 • overheid
 • particulieren

 

 

 


Hier staan we voor

 • kwaliteit/ kwantiteit
 • klanttevredenheid
 • kostenbesparing
 
 
 
  

  

Twee actieve websites

 

Consultned.nl Onze media dienstverlening, waaronder video-, film- en foto producties.

Consultned.com De dienstverlening beschreven op deze website.

 


 

 

 

 

Reguliere- en specifieke dienstverlening

 

Wij bieden reguliere- en specifieke training- en coachtrajecten aan. Dat laatste staat voor maatwerk. Is specifieke dienstverlening aan de orde neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Door ons worden methodes en theorieën gehanteerd, met de doelstelling competenties van mensen zichtbaar te maken en zo nodig daarin te faciliteren. 

Onze reguliere trainingen en coachtrajecten kunnen zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Groepen bestaan over het algemeen uit 10 tot 12 personen. Gedeeltelijke nformatie over onze dienstverlening treft u aan onder de diverse tabbladen. 

 

Brochure downloaden.Brochure downloaden.

 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?