U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze training rouwverwerking helpt je met de verwerking.Onze training rouwverwerking helpt je met de verwerking.Rouwverwerking na ontslag

 

Rouwverwerking na ontslag betekent meer, dan alleen maar thuis zijn...

 

 

 

 


 

Achtergrond

 

 

Werk is voor de meeste mensen van grote betekenis. Reorganisaties, veranderingsmanagement en ontslag raken werknemers in hun ziel zou je kunnen zeggen. Het is vaak de leidinggevende die zich focust op de cijfers en resultaten zonder de medewerkers in ogenschouw te nemen. Een People manager heeft oog voor gevoelens en emoties van de medewerkers.

In veel situaties worden medewerkers tijdens een meeting in de kantine of vergaderzaal geconfronteerd met ontslag, nadat de werkgever zijn of haar naam heeft genoemd. Ook de achterblijvers zijn dan vaak aanwezig. Er zijn talloze voorbeelden te noemen waar mensen mee te maken hebben gekregen. Een feit blijft de 'wereld' stort in voor de medewerkers die niet meer nodig zijn in het bedrijf. 

Veelal zien medewerkers het aankomen en werpen zich in het onvermogen. Angst, negativiteit, uw positie het speelt allemaal een rol op de afdeling, om nog maar niet te spreken over de sfeer. En dan is het moment daar; u zit thuis. 

 

 

De training rouwverwerking

 

Ons team is vaak geconfronteerd met mensen die door omstandigheden geen werk meer hebben. Een rouwperiode is logisch na ontslag. Daarom hebben we de training rouwverwerking in onze dienstverlening opgenomen. Leren omgaan met ontslag. Samen met andere kandidaten creëren we een veilige omgeving en bepalen we de handvatten, die noodzakelijk zijn om weer deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces. 

 

 rouwverwerking

 Rouwverwerking doen we samen na ontslag.Rouwverwerking doen we samen na ontslag.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?